Diverse

Online-ul are puterea de a te ridica așa cum nici nu v-ați imaginat vreodată. Trebuie doar să fii omul potrivit la locul potrivit, dar și cu o idee excelentă. 

Așa este și cazul lui Mark Levine și Michael Dublin din SUA. Ei au pus bazele Dollar Shave Club în iulie 2011, iar compania a fost achiziționată recent de către Unilever pentru 1 miliard de dolari.

Care este ideea din spatele Dollar Shave Club?

Fiecare bărbat folosește aparate de bărbierit, iar cele mai la îndemână sunt cele cu rezerve, rezerve cu un preț destul de consistent. Compania lor livrează aparatele + rezervele la un cost excelent, cu transport inclus.

Prețurile pornesc de la 1 dolar pe lună până la 9 dolari pe lună pentru un aparat + rezerve cu valențe premium. Da, ați citit bine, pe lună. Îți livrează în fiecare lună câte 4 aparate + 4 rezerve la suma menționată. Asta pentru că oricum rezervele nu pot fi utilizate la nesfârșit, iar costurile fiind foarte mici nici nu simți “abonamentul” în cheltuielile lunare.

În SUA s-au bucurat de foarte mare succes, peste 3 milioane de clienți. Unilever a achiziționat compania pentru 1 miliard de dolari în cash. Mai multe detalii despre modelul de business pe site-ul companiei.

Sursa: Nwradu.ro

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.