Smartphone

Până acum GALAXY Note 3 a primit un unboxing video și ați avut ocazia prin 21 de fotografii să vedeți ce știe pe partea de fotografie. Un alt punct PRO important la phabletul sud-coreean este modul în care știe să filmeze. Clipurile arătau bine de tot pe ecranul FHD de 5.7 inch și impresia de calitate s-a păstrat și când le-am redat pe display-ul de 27 inch al monitorului de acasă.

Un prieten chiar m-a întrebat cu ce cameră video am filmat și atunci când i-am spus că este vorba de un telefon, nu îi venea să creadă că se descurcă atât de bine. Știți că GALAXY Note 3 integrează un senzor de 13 Megapixeli cu autofocus, LED flash, dual-shot și capacitatea de a fotografia concomitent cu camera frontală și cea principală, detectează fața și zâmbetul, stabilizare de imagine, funcțiile panorama și HDR, filmează la 2160p / 4K cu 30 fps, la 1080p cu 60 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli știe să filmeze la 1080p cu 30 fps.

Filmează la rezoluție 4K / 2160p și calculatorul meu avea probleme în redarea acestui tip de format, sacadează puțin (ASUS U36 cu Intel Core i5-2450M, 8 GB RAM, placă grafică dedicată NVIDIA GeForce 610M, SSD de 128 GB). Atunci când filmezi la rezoluție 4K cu GALAXY Note 3 nu ți se mai oferă posibilitatea de a face concomitent și fotografii.

Și un clip video care demonstrează cele spuse în sus, calitatea 4K de la Samsung GALAXY Note 3 / selectați “Original” pentru rezoluția maximă. Youtube știu că redă și clipurile la rezoluție 4K. Momentan, editarea este în curs.

I

II

Acum să revenim la formatul 1080p și în compilația de clipuri video trageți concluziile cu referire la ce știe phabletul Samsung pe partea de video:

Testez Samsung GALAXY Note 3 prin programul Orange Smartphone Tester

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.