Testez LG G5, iar unul dintre primele elemente luate în calcul pentru review / recenzie este reprezentat de cum se descurcă ansamblul de camere de pe LG G5. 

Mă refer în special la cele două camere principale: 16 Megapixeli și 8 Megapixeli wide.

Află care este cel mai bun smartphone ca și cameră foto și video: LG G5 vs Samsung GALAXY S7, Huawei P9 și iPhone 6S;

Câteva detalii în plus pentru cele trei camere de pe LG G5:

LG-G5-2

  • 16 Megapixeli cu f/1.8, autofocus cu laser, OIS pe trei axe, LED flash, geo-tagging, touch focus, detecție a feței și a zâmbetului, panorama și HDR, filmează la 2160p cu 30 fps sau la 1080p cu 30 fps, HDR, sunet stereo;
  • 8 Megapixeli cu f/2.4 și toate funcțiile prezentate mai sus;
  • cameră frontală de 8 Megapixeli cu f/2.0 ce filmează la 1080p cu 30 fps.

A. Fotografii făcute cu LG G5;

Pot să spun din start că se descurcă bine. De cele mai multe ori te alegi din prima cu fotografii de bună calitate. Câteva fotografii le-am făcut în întuneric total, iar LED-ul flash mi s-a părut a fi mai bine calibrat față de cel de pe Samsung GALAXY S7 Edge.

Sunt momente în care arde imaginile, nu știe să analizeze cantitatea de imagine preluată prin obiectiv, în situațiile low light l-aș pune sub S7 și S7 Edge.

Camera de 8 Megapixeli aduce un plus de versatilitate, mai ales când vrei să prinzi un peisaj sau cât mai multe detalii dintr-un spațiu vast. Un astfel de feature lipsește la telefoanele de top concurente.

Destul cu vorba, mai multe detalii despre fotografii în recenzia ce urmează a fi scrisă cât de curând.

B. Clipuri video făcute cu LG G5;

O să cumpăr un trepied special și o să trag câteva clipuri în paralel: LG G5 vs Samsung GALAXY S7 și veți vedea diferența în mod real. Recunosc că LG-ul se descurcă admirabil pentru un smartphone pe partea de captură video. Clipurile făcute în slow motion sunt modeste ca și calitate, dar sunt destul de puțini cei care fac astfel de materiale.

Clip  făcut cu senzorul de 16 Megapixeli la 2160p cu 30 fps;

Clip făcut cu senzorul de 8 Megapixeli la 1440p cu 30 fps;

Repet, detalii complete în review. Aplicația camerei foto și video mi se pare a fi destul de alambicată și nu chiar user friendly. În trecut, LG se descurca mai bine la acest capitol.

Una peste alta, trebuie să-i dăm Cezarului ce-i aparține și să recunosc că este unul dintre cele mai capabile telefoane Android la momentul actual, în ce privește rezultate obținute de camera foto și video.

Tag-uri: LGLG G5

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.