Software

Veste bună pentru cei ce folosesc OnePlus One, smartphone-ul a început a primi update la Cyanogen 13 bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow. 

CM 13 aduce Doze – funcția ce permite un management mai bun al consumului de energie + control mai bun aplicat asupra permisiunilor oferite unei aplicații sau joc. Mai sunt o mulțime de noutăți pe care echipa CM le-a pregătit.

Știți că la început, OnePlus și Cyanogen au colaborat în ce privește software-ul pus pe OPO. Alianța s-a încheiat brusc, iar OnePlus a trebuit să-și formeze o echipă care să dezvolte un custom ROM separat – Oxygen OS.

Cyanogen OS-ul este cunoscut pentru stabilitatea sa, opțiunile aduse pe partea de customizare, dar și pentru interfața ce amintește direct de Android-ul implementat pe telefoanele Nexus.

Sursa: CyanogenMod.org

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.