gAuto

Adidas împreună cu autoritatea de transport public din Berlin a lansat o pereche de încălțăminte ce te ajută să călătorești un an întreg în mod gratuit cu trenul în capitala Germaniei. 

BVG și Adidas au lansat o ediție specială – 500 de perechi la prețul de 180 euro. Este o adevărată afacere în contextul în care abonamentul pe tren la BVG costă 728 euro (cu încălțările Adidas poți călători gratuit între 16 ianuarie și 31 decembrie 2018).

Interesant este că nu avem cine știe ce tehnologie integrată și asta în contextul în care pe trenul berlinez nu există un sistem de verificare automată a tichetelor (așa cum este în metroul bucureștean spre exemplu). Sunt controale din când în când, dar cum știm rigurozitatea germană vă dați seama că majoritatea sunt cu abonamentele la zi.

În partea superioară a adidașilor se află o zonă ce-i individualizează. Detalii în imaginile ce însoțesc articolul.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: gauto
Tag-uri: Adidas

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.