Diverse

Vodafone a pregătit un bonus cu internet 4G nelimitat pentru cei care activează una dintre extraopțiunile aflate la promoție, dar uite că și Telekom a pregătit o ofertă atractivă pentru utilizatori săi de cartele preplătite. 

Trebuie să activați una dintre opțiunile:

– Extra Date M;

– Extra Date L;

– Extra Date XL;

– BlackBerry Fast Access.

Și primiți bonus un 1 TB / 1024 GB trafic de date la viteze 4G, de consumat până pe 15 septembrie 2015. Oferta este valabilă pentru toți cei  clienții din București și Ilfov ce apelează la 1234 și tastează combinația 181 până pe 7 mai 2015.

Bonusul de 1024 GB se consumă după ce traficul inclus în opțiunea de date activată ajunge a fi epuizat.  Ca să beneficiați de bonusul de internet, trebuie să aveți opțiunea de date activată lunar. Cea mai ieftină extraopțiune este Extra Date M la 6 euro pe lună (5.95 euro pe lună, 500 MB trafic de date, 100 de minute internaționale către mobil, 100 minute naționale / internaționale fix / SMS-uri naționale).

O să activez o cartelă Telekom, mâine de dimineață. Eu cred că oferta este valabilă nu doar pentru București și Ilfov ci la nivel național.

Update: Oferta este valabilă la nivel național. 

Sursa: StefanBlog.com

Tag-uri: Telekom

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.