Software

Majoritatea telefoanelor Android sunt blocate la Android 2.3 Gingerbread, 4.0 Ice Cream Sandwich sau 4.x Jelly Bean, unele chiar la Android 2.2 Froyo. LG Nexus 5 rulează Android 4.4 KitKat din fabrică, iar LG Nexus 4 l-a primit sub formă de update.

Soluția de fiecare dată spre a reîmprospăta telefonul la nivel de UI este dată de aplicațiile de tip launcher existente în Google Play. Nova Launcher este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate soluții de gen. Există versiunea din Google Play care aduce interfața specifică Android Jelly Bean, dar și un beta destul de avansat ce poate fi descărcat sub formă de .apk și instalat pe telefon / http://novalauncher.com/beta/ bazat pe Android 4.4.

Îl descărcați și îl puneți pe smartphone. L-am instalat pe un telefon Prestigio cu Android 4.0 ICS și aveți câteva capturi de ecran / screenshots ca să vă formați o opinie despre ce este vorba.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.