Smartphone

Motorola a anunțat Project Ara în urmă cu ceva timp. S-a plecat de la ideea Phonebloks / telefonul modular, telefon format din mai multe componente ce pot fi schimbate. Poți face upgrade la telefon pe exemplul de la unitățile PC clasice.

Compania americană a încheiat cu parteneriat cu 3D Systems spre a facilita producția unui astfel de telefon. Sunt în faza incipientă, încheiat de parteneriate, studii de caz privind fezabilitatea proiectului etc. Ideea centrală ar fi că Motorola lucrează la realizarea unui telefon modular și este dispusă să realizeze tot felul de înțelegeri care să faciliteze producția sa în viitorul apropiat.

Project-Ara2

Știți că în spatele Motorola se află Google, de aici și posibilitatea de a avea Motorola Project Ara și în realitate, nu doar în clipurile de pe YouTube la stadiul de ipoteză.

Sursa: Globenewswire.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.