Retelistica

Orange are mai multe noutăți pentru cei ce le folosesc cartelele Prepay.

  1. Internet la liber pentru 30 de zile, la nivel național și în roaming pentru cei ce accesează contul My Orange și au activată o opțiune de minim 5 euro credit;
  2. 30 de GB oferiți ca bonus la activarea unei opțiuni de minim 6 euro. Este o recompensă automată ce presupun că se va reînnoi pe întreaga vară.

O altă noutate de la Orange: Continental alături de operatorul de telecomunicații oferă internet wi-fi gratuit în 100 de autobuze din Sibiu, iar vitezele ajung până la 500 Mbps. Călătorii trebuie doar să acceseze rețeaua CONTINENTAL fără a introduce o parolă. Traficul de date este filtrat prin Business Internet Security spre a limita riscurile de securitate și utilizarea abuzivă.

Declarație oficială:

Conectivitatea reprezintă baza unui oraș inteligent. Sibiul face pași importanți în această direcție, motiv pentru care ne bucurăm să oferim, la inițiativa Continental Sibiu, pachetul de soluții pentru Wi-Fi mobil în mijloacele de transport public. Experiența din alte orașe ne arată că acesta este un serviciu foarte apreciat de către călători, fie că vorbim despre turiști care descoperă orașul sau despre locuitorii care beneficiază zilnic de acces gratuit la conectivitate mobilă. Nu în ultimul rând, oferim astfel un important instrument autorităților locale care pot de acum să ia decizii pe baza feedbackului colectat de la cetățeni“, a declarat Florin Popa, director Busines to Business în cadrul Orange România.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.