Accesorii inteligente

Dacă ești pasionat de gadgeturi și vrei să monitorizezi consumul de energie electrică din locuință și chiar să faci asta în detaliu, Legrand a adus un tablou electric cu caracteristici smart.

Este conceput spre a fi folosit în orice tip de spațiu (privat sau ansambluri de locuințe). Se integrează într-un tablou electric și ai nevoie și de modulul Netatmo Gateway. Este compatibil cu toate soluțiile Legrand conectate cu Netatmo și ai control la nivel local sau de la distanță.

Poți să integrezi circuite de iluminat + scenarii personalizate prin aplicația Home+ Control. Măsoară în timp real consumul de electricitate al utilizatorilor alimentați din circuitul electric asociat.

Contactorul conectat permite controlarea aparatelor cu consum ridicat de energie (boiler electric, încălzire electrică, priză pentru încărcare automobilului electric etc).

Declarație oficială:

”Tabloul electric inteligent Legrand oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza confortul de zi cu zi, prin programarea funcționării aparatelor electrice din locuință și prin urmărirea detaliată a consumului de energie, prin care își pot asigura liniștea pe care cu toții și-o doresc acasă.”, declară Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.