Cei care mă cunosc știu că tenisul este sportul meu preferat. O parte dintre voi ați remarcat asta și de prin recenziile publicate (mai scapă diferite imagini, selfie-uri etc). 

De când eram copil îmi doresc să joc tenis de câmp, doar că la 10 – 15 ani nu-mi permiteam. Știu că mi-am făcut o paletă din lemn și aveam o minge uzată cu care băteam peretele. Când era vacanță îmi aduceam mai mulți prieteni pe acasă, aveam un teren pe care-l nivelasem, era trasat etc. Am făcut și un fileu (un fir de ață prins în două bețe :)). 

Abia acum 4 ani am început să joc tenis pe un teren real (avem unul de hard cu o suprafață dură în orășelul în care locuiesc). De atunci când este vreme bună nu scap vreo ocazie în a-mi încerca talentul, cu ghilimelele de rigoare. 

Am încercat în mod constant să-mi îmbunătățesc jocul, echipamentul. Am urmărit sute de tutoriale pe YouTube (dar trebuie să recunosc că până la urmă nu s-a lipit mare lucru de mine, de la atâtea jocuri din ultimii ani este clar că mișcările sunt ceva mai bune). A doua metodă este și cea mai plăcută – să urmărești meciuri de tenis, iar în sportul alb la fiecare turneu ai ce să vezi.

Jucătorul pe care-l admir cel mai tare, o legendă care nu se oprește în a stabili noi borne în acest sport – Roger Federer (am o parte din echipamentul lui – racheta în mod deosebit :)). Recunosc că mi-aș dori să am 0.01% din reverul său. 

Pe de altă parte o avem pe Simona Halep ce a reușit prin performanțele sale să aducă mulți tineri și un public din ce în ce mai numeros spre tenis. Cine se gândea în urmă cu câțiva ani de zile că vom fi contemporani cu un sportiv român ce câștigă Wimbledon-ul sau Roland Garros, ce joacă finale de Grand Slam și stă săptămâni bune pe primul loc în ierarhia mondială. 

Adevărul este că în 2020 să urmărești un turneu de tenis a devenit mai plăcut ca niciodată, mai ales că Vodafone alături de Discovery Networks ne oferă Eurosport 4K. În cazul meu este și mai puțin riscant să urmărești la TV (acum ceva timp am reușit performanța din neatenție să-mi aplic o rachetă în frunte și m-am ales cu semn de bună purtare pentru totdeauna). Sunt conștien că în tenis voi râmâne la stadiul de entuziast pentru totdeauna, dar asta nu mă va opri să încerc a fi cu ceva mai bun, să-mi îmbunătățesc loviturile în mod treptat, să am o atitudine relaxată. 

Cum sunt transmise meciurile de tenis în rețeaua UPC și în aplicația Vodafone TV?

  • toate turneele de tenis (Grand Slam și din circuitul ATP) difuzate de canalele Eurosport în 2020 se văd în rețeaua UPC și în aplicația Vodafone TV (smartphone sau tabletă);
  • Vodafone este sponsorul meciurilor de tenis difuzate de Eurosport 4K în 2020;
  • Eurosport 4K este disponibil gratuit abonaților din rețeaua UPC în orașele București, Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Tulcea, Agnita, Brașov, Câmpeni, Dănești, Gherla, Gheorghieni, Lugoj, Miercurea-Ciuc, Năsăud, Orșova, Ploiești, Sânnicolau Mare, Sfântu Gheorge, Huedin, Târgu Frumos, Turda, Sibiu. 
  • Eurosport 4K este disponibil pe poziția 200 în grila digitală UPC;
  • pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din restul țării (este necesar un televizor 4K și carduri digitale UPC pe CI+);
  • Eurosport 4K este gratuit până la sfârșitul lui martie (tuturor abonaților cu pachete digitale). 

Alte detalii furnizate de Vodafone: 

  • toate canalele Discovery Networks sunt disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1 și 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery). 
  • sunt incluse și în grila Vodafone TV;
  • clienții Vodafone pot urmări meciurile de Grand Slam pe telefon sau tabletă prin Vodafone TV (pe lângă tenis pe Eurosport mai sunt și alte competiții sportive: Premier League, FA Cup, schi, handbal, snooker etc). 

Mai multe informații pe site-ul dedicat

Avem pentru voi și un concurs desfășurat alături de Vodafone. Detalii pe pagina noastră de Facebook.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.