Retelistica

Dacă treci printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar şi vrei să mai reduci din costuri cu diversele servicii contractate, am pentru tine un pont foarte bun.

În perioada 10 – 12 noiembrie Digi organizează campania promoţională Digi Black Friday. Disponibilă atât online, cât şi offline în magazinele fizice ce vor avea program prelungit, campania vine cu o reducere de 50% pentru o perioadă de 12 luni la toate serviciile furnizate de Digi în România.

Ţinând cont de această ofertă, iată ce vă propun la capitolul eficienţă economică:

  • abonament internet fix Digi FiberLink 500 la un preţ de 15 lei / lună în primele 12 luni (30 lei / lună în următoarele 12 luni). Primiţi viteze de download de până la 500 Mbps şi de upload de până la 250 Mbps;
  • abonament TV Digital la un preţ de 15 lei / lună în primele 12 luni (30 lei / lună în următoarele 12 luni). Primiţi 48 canale HD, primul echipament digital gratuit şi acces la Digi Online;
  • abonament mobil Optim 2 la un preţ de 1 euro / lună în primele 12 luni (2 euro / lună în următoarele 12 luni). Primiţi minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 200 de minute naţionale şi internaţionale şi internet mobil nelimitat.

Prin acest pachet aveţi un cost total de aproximativ 35 lei / lună în primele 12 luni şi de aproximativ 70 de lei / lună în ultimele 12 luni.

Sigur că Digi Black Friday vă permite să vă configuraţi cum vreţi pachetul, unul care la final va ieşi oricum foarte avantajos.