Smartphone

Dacă vreţi să vă cumpăraţi noul iPhone 15, în perioada 5 – 7 ianuarie o puteţi face într-un mod avantajos în noua campanie de reduceri sub formă de voucher a celor de la Carrefour.

Practic, în această perioadă de 3 zile la orice achiziţie făcută într-una dintre categoriile televizoare sau telefoane mobile (atât online pe carrefour.ro, cât şi în magazine) se primeşte o reducere de 20% sub formă de cupon.

Cuponul va putea fi utilizat ulterior în perioada 08 ianuarie – 21 ianuarie pentru a cumpăra orice produs din magazinele Carrefour, cu excepţia băuturilor spirtoase, a sacoşelor de cumpărături, a ziarelor, a revistelor şi a produselor din tutun.

Revenind la cazul nostru, un iPhone 15 de 128 GB costă la Carrefour 4699.99 lei. Însă din acest preţ primiţi înapoi suma de 939.99 lei sub formă de voucher, iar pe baza lui puteţi să vă faceţi ulterior cumpărăturile cotidiene în magazinele Carrefour. Forţând puţin nota, aş putea spune că vă cumpăraţi cel mai nou iPhone la aproximativ 3760 lei.

Sigur că în Carrefour găsiţi şi alte telefoane (inclusiv alte iPhone-uri), unele care conform mecanismului promoţional, beneficiază la rândul de acest cupon de 20%. Şi să nu uităm şi de televizoare.

PS: în magazinele fizice găsiţi o gamă mai diversificată de produse, inclusiv modele mai noi.