cum rulează windows 10 pe o tabletă Tablete

Chiar dacă sunt deja multe informații pe internet despre noul sistem de operare de la Microsoft, acum vă putem oferi un material video despre cum rulează Windows 10 pe o tabletă.

Modelul ce apare în clipul video de mai jos este un Teclast X98 Air. Acesta încorporează un procesor Intel Atom Z3736F tactat la 1.33 GHz, 2 GB memorie RAM și 32 GB spațiu de stocare. Specificațiile pot fi considerate mid-range pentru anul 2015, dar după cum se va poate observa, sistemul de operare Windows 10 Pro este foarte bine optimizat și nu prezintă lag sau alte probleme.

Bineînțeles că acest scurt material video nu este unul oficial și vor mai putea exista mici diferențe până la lansarea celui mai nou sistem de operare de la Microsoft.

Iată, deci, cum rulează Windows 10 pe o tabletă Teclast X98 Air:

Sursa: GizmoChina.com

Categorii: tabletewindows

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește realme 7 Pro, Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.