Ofertă specială Telekom România Diverse

Începând cu 16 martie a fost lansată o ofertă specială Telekom România pentru cei care se abonează pentru o perioadă de 2 ani la minim 3 sau 4 servicii. Astfel, toți clienții ce vor îndeplini aceste două cerințe vor beneficia de 50% reducere la factură pentru primele 6 luni de contract. Totodată, vor primi gratuit un receiver TV și un modem Wi-Fi.

Clienții care optează pentru pachetele cu 4 servicii vor avea și mai mult de câștigat, fiindu-le oferit fără niciun cost suplimentar un smartphone Samsung Galaxy Young 2.

Există câte două tipuri de ofertă specială Telekom România pentru abonamentele cu 3 servicii incluse, respectiv pentru cele cu 4 servicii. Astfel, avem:

Televiziune L, Internet L și Voce Fixă S la 45 lei/lună, în primele 6 luni și 89 lei/lună în următoarele luni până la 2 ani;

– Televiziune M, Internet L și Voce Fixă S la 42 lei/lună, în primele 6 luni și 84 lei/lună în următoarele luni până la 2 ani;

Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L și Voce Fixă S la 72 lei/lună, în primele 6 luni și 143 lei/lună în următoarele luni până la 2 ani;

– Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L și Voce Fixă S la 69 lei/lună, în primele 6 luni și 138 lei/lună în următoarele luni până la 2 ani.

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și nu numai. Folosește OnePlus 6T, Canon EOS 600D și Canon EOS M100 + Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon 50mm 1:1.8 STM.