Smartphone

Am testat ambele flagship-uri ale Samsung, iar detaliile le găsiți în recenziile dedicate: GALAXY S8 și GALAXY S8 Plus. Nici nu au început bine livrările pentru cele două modele că deja o primă problemă a ieșit la iveală în Coreea de Sud, display-ul cu tentă roșie pe un lot restrâns de unități.

Un oficial Samsung a declarat pentru un ziar din Coreea de Sud că urmează un update de firmware pe săptămâna viitoare, pentru S8 și S8 Plus. Acest update de firmware ar rezolva și problema balansului de culoare și ar elimina tenta roșie de pe unele dispozitive.

Din asta înțeleg că problema ar fi strict la nivel software și nu în ce privește display-ul propriu-zis, partea hardware dacă-mi permiteți. Ar fi un caz pe jumătate fericit, un firmware rezolvă neajunsul. Ecranul este și una dintre cele mai scumpe componente ale unui smartphone modern.

Nu se știe clar cât de răspândită este această problemă, nu avem o statistică legată de numărul de unități afectate. Bănuiesc că informațiile în acest sens vor sosi în zilele următoare. Livrările pentru precomenzi au început și în România.

Sursa: TechRadar.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.