Diverse

Industria de comunicaţii se dezvoltă în condiţii de presiune puternică la capitolul profit, iar pentru a-şi creşte în continuare business-ul, Orange se va extinde către noi segmente. Grupul francez este implicat deja în proiecte de servicii financiare în câteva ţări, iar din prima parte a anului 2018 acest lucru se va întâmpla şi în România.

Practic din 2018 Orange va oferi clienţilor săi împrumuturi (în primă fază pe termen scurt – 3, 6, 12 luni), servicii de plăţi şi va emite chiar şi carduri de credit. Numărul de servicii financiare oferite va creşte pe parcurs, însă Orange România nu va aplica pentru obţinerea unei licenţe bancare, astfel că nu va putea atrage depozite bancare de la populaţia ţării.

Strategia Orange este absolut normală în condiţiile în care îşi doreşte atragerea de noi venituri, însă concurenţa din sectorul financiar-bancar este una puternică şi le va fi destul de greu să pătrundă într-o piaţă atât de diversificată.

Sursa: zf.ro

Categorii: orange

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.