Opinie

Sunt peste 100 de comentarii la articolul în care vă întrebam la cald ce ați reușit să prindeți în ediția curentă a Black Friday. 

Black Friday = multe comenzi = așteptare prelungită pentru că firmele de curierat au de-a face cu o avalanșă de colete.

Și aici pot să încep cu exemplul personal. Am avut un aparat de călcat de la eMAG ce a fost livrat pe luni de dimineață, așteptare minimă. Mai sunt trei comenzi la Fashion Days, nu a ajuns nimic. Erau anunțate pentru astăzi – mâine. Nu vreau să trag concluzii și aici aș spune că sunt în grafic.

Apropo, pentru 2017. Site-urile au funcționat mult mai bine față de edițiile din 2016, 2015 etc. Am impresia că s-ar putea să vedem și comenzi livrate cât de cât mai rapid, semn că și aici avem un plus pe partea de organizare.

Update: Ce părere aveți de “norocul” unui cititor? 

A ras tot! :)

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.