Diverse

Western Union încearcă să simplifice procedura de transfer a banilor din străinătate spre România și în acest sens a încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania și MasterCard.

Prin acest serviciu nou poți să transferi sumele primite prin Western Union direct pe cardul tău, cu ajutorul unui bancomat al Băncii Transilvania, cardurile MasterCard sau Maestro pot fi emise de către orice entitate bancară din țara noastră.

De-a lungul timpului presupun că au fost numeroase situații în care un transfer bancar făcut cât mai repede v-ar fi ajutat să rezolvați o problemă, să îndepliniți o dorință, mai ales că suntem în luna cadourilor. Western Union permite românilor din străinătate să ofere ajutor rudelor din țară, de multe ori când spun rude mă refer la familie (fiul, fiica, tatăl, mama etc, rude gradul I).

În 2013 am participat la prima ediție a Mobile World Congress din Barcelona și în timpul unui eveniment al Huawei ce se organiza înainte de începutul târgului de tehnologie m-am trezit că DSLR-ul meu a devenit nefuncțional. Fiind și prima ediție la care participam nu mi-am făcut un backup la nivel de aparate foto, ceea ce am realizat mai târziu în 2014 și 2015 când până și la nivel de laptopuri mi-am găsit două unități. În situații de genul ăsta, dar întâmplate pe meleagurile autohtone devine uzual un serviciu precum cel al Western Union, de a trimite banii direct pe card.

Cine știe, poate la un moment dat își vor extinde funcționalitatea, vor încheia parteneriate multiple și transferul de bani prin Western Union direct pe card va deveni un serviciu extins la nivelul Uniunii Europene.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.