Smartphone

Oppo pregăteşte lansarea unor noi smartphone-uri premium, modele ce vor face parte din seria Find X7. Pentru început vor exista două telefoane, Oppo Find X7 şi Find X7 Pro, iar cel din urmă a apărut pe site-urile de specialitate în două imagini de tip hands-on:

În prima imagine observăm un display curbat, posibil un AMOLED LTPO cu scanner de amprente integrat în ecran şi cameră frontală tip bulină poziţionată central. Nimic deosebit din acest punct de vedere.

A doua imagine însă ridică multe întrebări. Camera foto cvadruplă este încadrată de un modul uriaş octagonal, unul care din poză pare a ieşi destul de serios în relief. Se pare că bliţul nu a mai avut loc în acest modul, astfel că a fost poziţionat random undeva sus, cât mai puţin vizibil.

Este clar că ansamblul foto va oferi rezultate bune, mai ales că se aşteaptă ca senzorul principal să fie un Sony LYT-900 de 1 inch, însă până aflăm mai multe detalii, haideţi să discutăm despre design.

Cum vi se pare viitorul Oppo Find X7 Pro ? Este o ciudăţenie din punct de vedere estetic sau este altceva, o încercare îndrăzneaţă din partea companiei chineze ?

Sursa: gsmarena.com

Categorii: oppo
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.