Diverse

RCS-RDS folosește brandul Digi și în ultima perioadă a adus toată oferta de telecomunicații sub această denumire (Digi Mobil, Digi Online etc), posturile tv folosesc tot acest brand. Am primit un comunicat de presă legat de lansarea unui  magazin de 100 metri pătrați în centrul Bucureștiului cu adresa pe Bulevardul Magheru, nr. 1.

Acest shop urmează a fi replicat în București, dar și la nivel regional în peste 300 de puncte de prezență ale RCS-RDS. Este organizat în mai multe zone: servicii și produse pentru acasă, Digi Mobil, zona de plată a facturii, zonă de testare pentru echipamentele și serviciile RCS-RDS.

magazin-Digi-Bucuresti (22)

Magazine de acest fel au  fost deschise și în Oradea, Constanța,  Galați.

Declarație oficială:

“Prin lansarea noului concept de magazin Digi, ne dorim să le oferim clienților noștri un mediu plăcut, un spațiu prietenos unde pot testa serviciile și unde pot primi informații despre ofertele companiei. Acesta este un alt pas important pe care RCS & RDS îl face pentru a spori și simplifica interacțiunea clienților cu oferta completă de servicii de telecomunicații Digi de care pot beneficia.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Update: A trecut vremea casieriilor. A venit vremea magazinelor cu un plus de stil și o organizare mai bună. Era cazul ca RCS-RDS să aducă o modificare și din acest punct de vedere. 

Imagini cu magazinul din București:

 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.