Opinie

Urmează să redactez un articol comparativ al ofertelor Digi Mobil, Orange, Vodafone și Telekom. Mă gândesc să compar abonamentele și să le împart pe trei segmente: de bază cu preț de maxim 50 lei pe lună, de mijloc cu un maxim de 100 lei pe lună și pentru segmentul de top să mă opresc pe la 150 lei. Am nevoie de comentariile voastre ca să-mi calibrez articolul mai bine.

La Digi Mobil este mai problematic, în sensul bun. Niciun abonament de-al lor nu trece de pragul a 1o euro (dacă nu ești abonat la alte servicii RCS-RDS). Digi Mobil Optim Nelimitat costă 5 euro dacă ești abonat TV și internet, 7 euro dacă ai doar cablu TV sau doar internet de la RCS-RDS și 4 euro dacă ai minim 2 abonamente de telefonie mobilă). Nu mai repet povestea, majoritatea o cunoașteți.

Încep cu exemplul personal: vechiul Cosmote Free M la 15 euro pe lună + Digi Mobil Optim Nelimitat la 5 euro. De la începutul lui 2015, cel mai probabil voi trece pe cartelă în cazul serviciilor Telekom sau portez numărul în rețeaua Digi Mobil.

Categorii: opinie

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.