GoDeal24 este un magazin online ce comercializează key-uri de activare pentru Windows, Office etc. Au un feedback de-a dreptul excelent din partea celor ce le-au fost clienți. Am strâns zeci de articole pe acest format, iar comentariile pe care le descoperiți de-a lungul anilor sunt apreciative.

Nu aveți nevoie de niciun cod de reducere pentru a prinde prețurile de mai jos la diferite versiuni de Office (inclusiv pentru Mac):

Idem și pentru Windows:

Codul SGO62 aduce o reducere de 62% pentru bundle-urile de Windows + Office:

Sunt și pachete pentru cei ce cumpără zeci de key-uri:

Plățile pot fi realizate prin PayPal și recomand asta pentru un plus de siguranță al tranzacțiilor. Suportul este de tip 24 / 7. Key-urile sunt livrate la câteva minute distanță de la comandă, pe mail și aveți garanție pentru software-ul achiziționat. În mailul de la GoDeal24 primiți toate detaliile legate de instalare, activare etc.

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.