Cut The Rope 2, gratuit pentru prima data in Apple App Store Software

Cut The Rope este un joc ce nu cred că mai are nevoie de vreo introducere. Acesta relatează povestea unui mic monstru numit Om Nom și aventurile sale prin diferite scenarii (păduri, orașe, gropi de gunoi etc.) în căutarea unor bomboane delicioase. Jocul face parte din categoria puzzle și are tot potențialul de a deveni o mică dependență.

L-am jucat intensiv în anii trecuți și încă îl mai pornesc din când în când, motiv pentru care ți-l recomand cu cea mai mare plăcere. Acțiunea este una amuzantă iar grafica este foarte reușită pentru această categorie de jocuri.

Cut The Rope 2, gratuit pentru prima data in Apple App Store

Deși Cut The Rope 2 se poate descărca gratuit din Google Play Store pentru terminalele ce rulează Android, povestea nu este aceeași și când vorbim despre sistemul de operare mobil oferit de Apple, și anume iOS, în magazinul căruia aplicația costă de obicei echivalentul a $1. Chiar dacă prețul este unul foarte accesibil, nu mulți aleg să-și asocieze un card de credit/debit cu contul lor Apple.

Vestea bună este că în această săptămână Cut The Rope 2 este aplicația săptămânii (App of the week) în Apple App Store și este disponibil pentru uimitorul preț de 0 (zero) lei, dolari, euro și orice altă monedă. Și așa cum am scris și în titlu este pentru prima dată când acest joc este distribuit gratuit.

Dacă este prima oară când auzi de acest joc sau știai deja de el însă erai reticient în a plăti pentru acesta, astăzi este șansa ta. Tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina dedicată acestuia din App Store făcând click aici.

Oferta este disponibilă până Joi, 17 Decembrie 2015, atunci când jocul va fi înlocuit cu altă aplicație ce va purta titlul de App of the week.

Categorii: appleiossoftware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.