Software

Cunoşti ce este acela Winamp ? Atunci cu siguranţă ai peste 30 de ani şi l-ai folosit în adolescenţă pentru a asculta muzică piratată copiată pe CD / DVD  de la prieteni / colegi, cei care la rândul lor le-au descărcat de pe torrenţi sau hub-uri (pe vremea mea ODC era top).

Pe voi, dragi nostalgici, vă informez că WACUP (WinAmp Community Update Project) a lansat o versiune nouă de Winamp, una care vine inclusiv cu suport pentru Windows 11. Această variantă se numeşte Winamp 5.9 RC1 şi vine la 4 ani de la cea mai recentă actualizare, Winamp 5.8.

Printre noutăţile aduse de Winamp 5.9 RC1 regăsim suportul pentru codecurile VP8, M38, podcasturi şi sincronizare cu versiunea Android a aplicaţiei. Noua variantă funcţionează cu sistemul de operare Windows 7 SP1 sau unul mai nou.

Dacă vă interesează noul Winamp, îl puteţi descărca direct de aici. Vestea bună este că interfaţa este foarte apropiată cu cea pe care o ştim noi, una ce vă va trezi cu siguranţă amintiri frumoase. Spor la descărcat !

Sursa: gamingph.com,sursa foto

Categorii: software
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.