Dacia Duster este cel mai de succes produs al economiei românești, la momentul actual. Au fost comercializate peste 800.000 de unități după cum urmează:

Franța – 205.000 unități, Germania – 95.000 unități, Italia – 85.000 unități, Spania – 45.000 unități, Belgia – 35.000 unități, România – 35.000 unități, Marea Britanie – 20.000 de unități.

Dacia și Orange au încheiat un parteneriat și așa a ieșit ediția limitată denumită Dacia Duster Connected by Orange.

Ce aduce Orange în acest micuț SUV?

Dacia-Duster-Connected-by-Orange (11)

Huawei Car Fi-ul + 12 GB de internet 4G pe doi ani de zile pentru toți cei ce aleg această ediție limitată. După perioada respectivă pot alege să meargă pe o astfel de ofertă semnând un contract cu operatorul telecom. Huawei Car Fi-ul a beneficiat de un review pe site, realizează un Wi-Fi hotspot și până la 10 gadgets primesc conexiune la internet. Se alimentează de la priza automobilului.

Ce alte elemente individualizează ediția limitată Dacia Duster Connected by Orange?

Dacia-Duster-Connected-by-Orange (14)

  1. Premieră – sistem de asistență video la parcare (cameră video integrată în spatele automobilului ce se activează când mașina este în marșarier, imaginile fiind aduse pe sistemul de navigație cu diagonala de 7 inch);
  2. Noile jante de aluminiu pe 16 inch denumite Noir Diamante (negru cu argintiu);
  3. O nouă nuanță pentru caroserie denumită Vert Altai (imagini în galeria cu automobilul);
  4. Volan și schimbător îmbrăcate în piele, scaunele față sunt încălzite, geamuri electrice pe față și spate, Cruise Control, conectivitate bluetooth.

Ce versiuni de motorizare sunt oferite și prețurile de listă?

Dacia-Duster-Connected-by-Orange (15)

Modelul de bază pleacă de la 15.400 euro pentru versiunea cu sistem 4×2, motor pe benzină de 1.6 litri 16V și 114 CP și urcă la 19.100 pentru Duster 4×4 cu 1.5 dCi de 109 CP.

Ambele motoare sunt echipate cu sistemul Stop & Start, funcție Eco Mode ce permite adoptarea unui stil de condus economic. Motorul pe benzină de 114 CP promite un consum mediu de 6.4 litri / 100 km în regim mixt în versiunea 4×2 și 6.8 litri / 100 km în varianta 4×4. Versiunea diesel afișează 4.4 litri / 100 km în ciclu mixt cu 4×2 și 4.7 litri în medie pentru modelul 4×4.

Declarații oficiale:

“Cu Duster Connected by Orange, Dacia face un nou pas pentru a răspunde așteptărilor clienților noștri. Concepută special pentru România, în parteneriat cu Orange, companie lider în domeniul comunicațiilor mobile, această ediție limitată conferă o nouă dimensiune conceptelor de aventură și de libertate.

La bordul său, şoferul și pasagerii își vor putea prelungi aventura off-road pe teritoriul la fel de pasionant al internetului și al lumii virtuale”, a declarat Jan Ptacek, Director General Renault Commercial Roumanie.

Clip video de la evenimentul de lansare organizat în București:

Galerie de imagini cu Dacia Duster Connected by Orange:

 

Categorii: gauto

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.