Dacia a deschis comenzile pentru Jogger Hybrid 140. Prețul de pornire pentru varianta Expression cu 5 locuri este 23.750 euro. Aceeași variantă dar cu 7 locuri are un preț de 24.650 euro. Jogger Hybrid mai poate fi comandat doar în varianta Extreme cu 5 sau 7 locuri la prețul de 24.600 euro, respectiv 25.500 euro.

Dacă adăugăm toate echipamentele disponibile și vopseaua metalizată, la cea din urmă variantă, ajungem la un preț total de 26.610 euro, o sumă deloc modestă pentru un model Dacia. Vorbim de prețul de listă fără beneficile rabla sau alte reduceri.

Pentru aceste prețuri primim un model full hybrid, evident cu cutie automată, care împrumută tehnologia de la Renault Clio. Sistemul hybrid oferă o putere totală de 140 CP, un consum mixt de 4.8 l/100km și o viteză maximă de 167 km/h.

Greutatea este relativ scăzută pentru un autoturism hybrid cu aceste dimensiuni (4547 mm lungime) și măsoară 1357 kg pentru varianta cu 5 locuri și doar 28 kg în plus pentru 7 locuri. 

Vom vedea dacă această ofertă va fi una atractivă pentru clienții tradiționali ai mărcii, sau poate cu noul Jogger, Dacia încearcă să acceseze un nou tip de clienți pentru care salvarea planetei primează în fața prețului de achiziție.

Sursa: Dacia.ro

Categorii: gauto

Despre autor

Cosmin Pană

Este pasionat de automobile, soluții de energie verde și..., case pe structură de lemn. Așa că deja anticipați care sunt nișele de care se va ocupa pe site.