Foto si Video

Sunt sigur că în fiecare locuință sau birou și-a făcut loc și o imprimantă / multifuncțional. Ai nevoie să printezi la serviciu sau juniorul trebuie să pregătească ceva pentru școală. Prețurile au coborât destul de serios și primești un instrument de bună calitate de la un cost modest.

Canon recomandă folosirea consumabilelor originale, acestea pot fi recunoscute printr-o hologramă Canon Genuine lipită pe ambalaj.

De ce să folosești consumabile originale?

1. Consumabilele originale de la Canon folosesc pigmenți de înaltă calitate ce asigură o durată de viață a materialului printat de până la 300 ani. Vă dați seama că un rol important îl are și hârtia folosită.

2. Cernelurile Canon oferă o reproducere exactă a culorilor originale și le păstrează în nuanțe vii, pe un termen îndelungat.

3. Folosirea cartușelor originale asigură păstrarea garanției, implicit a suportului tehnic.

4. Șansele să apară un defect la imprimantă / multifuncțional sunt reduse cu un consumabil original.

Canon are și o campanie interesantă până pe 15 iunie 2015. Achiziționați un cartuș original din gama MAXIFY, PIXMA și i-SENSYS, păstrați ambalajul și bonul sau factura fiscală și aveți sansa în a câștiga:

– o excursie de 2 persoane în Europa;

– biciclete Pegas personalizate;

– imprimante Canon PIXMA MG7550.

Trebuie să înscrieți codul produsului într-o aplicație dedicată de Facebook a Canon România.

Categorii: foto-video
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.