Facebook

Facebook şi twitter sunt zone în care şi mare parte din companiile româneşti avanseză cu paşi timizi. Mai jos regăsiţi o parte din motivaţiile celor ce devin fani pe facebook sau followers pe popularul serviciu de microblogging. Se vede diferenţierea de interese în funcţie de reţeaua socială.

Urmăresc o serie de branduri în funcţie de domeniul meu de interes – telefonia mobilă şi asta pentru că uneori oferă informaţii cu potenţial de a ajunge ştire. Am renunţat a participa la concursuri pentru că nu faci decât să-i spui pe cei ce te urmăresc sau te au în lista de prieteni la un spam inutil. Şansele sunt similare cu cele de la loto şi mai degrabă prefer să pun acolo un bilet.

Sursa

Categorii: facebooktwitter

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.