Opinie

M-am amuzat în ultimele zile citind tot felul de mesaje legate de limitarea Digi Mobil a apelurilor internaționale la 3000 de minute pe lună. Multe comentarii în care se reproșa limitarea nelimitatului. Sunt abonat Digi Mobil din prima parte a lui 2014 și sunt mulțumit, până la momentul actual, mai ales că știam limitările legate de acoperirea națională.

Și acum să începem cu începutul, dacă-mi permiteți o astfel de exprimare:

Digi Mobil Optim Nelimitat – 5 euro pe lună, nelimitat la minute naționale și internaționale în mai multe țări europene. Mai zilele trecute au început să trimită un mesaj către fiecare abonat în care minutele internaționale erau limitate la 3000 de unități pe lună. Cei nemulțumuți pot închide contractul, în condiții amiabile.

3000 de minute = 50 de ore = 2.08 zile pe lună în care poți vorbi gratuit în continuu pe meleagurile străine.

Aș face pariu că limitarea vine din excesul de zel al unor concetățeni care aflând de pleașca de 5 euro pentru astfel de beneficii s-au năpustit ca turcii peste Ștefan cel Mare și au înroșit facturile RCS-RDS de s-a ajuns la o măsură de gen.

mesaje-3000-minute-internationale-Digi-Mobil

Și să răspund la întrebarea din titlu:

1. Nu mă afectează pentru că nu vorbesc niciun minut pe plan internațional;

2. Minutele naționale rămân limitate nelimitate, iar cei 5 GB trafic de date sunt motivul pentru care am accesat oferta Digi Mobil, nu pentru minutele internaționale.

Și pentru cei cărora nu le convine limitarea RCS-RDS mergeți la concurența locală: Orange, Vodafone, Telekom. Ah, mă scuzați. Niciunul dintre aceștia nu oferă nelimitat internațional. Mda…

Update: Câte minute internaționale sunt încorporate în abonamentele ale concurenței.

Spuse-Minute-internationale

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.