Opinie

A fost suficient ca eMAG să livreze produsele afișate cu preț greșit și acum când un alt magazin se află într-o situație similară sunt multe persoane ce speră că vor fi onorate comenzile.

Gamerland a afișat ceva console la preț de 0 lei, la fel și jocuri noi cu un cost similar. Ciudat este că eroarea a persistat de-a lungul a mai multe zile. Spre exemplu și acum găsiți PlayStation Vita la 0 lei. Asta arată că de site nu se ocupă nimeni în pragul sărbătorilor sau există și posibilitatea să fie un fel de mișcare de marketing. Așa se aleg cu un fel de reclamă, fără niciun cost + ceva persoane ce-și fac cont pe site.

Cert este că sunt sigur că nu vor fi onorate comenzile, iar eMAG este cam singurul magazin capabil să facă față la o eroare de gen. Restul vor merge pe ideea unui voucher, în cel mai bun caz.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.