Telefoane Mobile

La CES 2015 din Las Vegas urmează a fi prezentate și primele telefoane sub brandul Kodak. Am înțeles că pe lângă telefoane vor aduce și tablete, vă dați seama că vor rula Android.

Să vedem dacă sunt telefoane și tablete în regim ODM sau desenate de către Kodak în studiourile sale de design. Cred că mișcarea lor se face destul de târziu și au pierdut boom-ul care s-a produs în ultimii 2 – 3 ani de zile. Deja aș spune că piața este suprasaturată cu sute și mii de modele pe diferite formate, nu prea ai cum să mai ieși în față.

Kodak este o companie ce a pornit în 1888, iar ultimul an în care a făcut profit a fost 2007, cel puțin din datele pe care le-am găsit pe Wikipedia. O să urmărim toate anunțurile de la CES 2015 și vă ținem la curent cu specificațiile și prețurile la care vor sosi telefoanele și tabletele Kodak.

Să vedem când Xerox va face o linie de produse de același fel.

Sursa: Engadget.com

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: CES 2015Kodak

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.