gAuto

Pentru că iarna ne bate la uşă, sunt sigur că pregătiţi schimbarea anvelopelor de vară cu cele de iarnă (asta dacă nu aţi făcut deja acest lucru). Urmează o perioadă plină de reduceri şi aşa zise reduceri, tocmai de aceea trebuie să fiţi atenţi la preţuri, în special dacă vă doriţi achiziţii noi.

Eu personal sunt în căutarea unui set complet de patru anvelope de iarnă, de câteva zile tot verific preţuri, însă am decis să mai aştept alte câteva pentru a intra în perioada Black Friday, poate mai câştig un 20 – 30 lei / anvelopă, măcar să acopăr costul de la vulcanizare.

Pentru că nu cunosc foarte bine site-urile de profil şi pentru că sunt mulţi alţii ca mine care caută un comerciant serios, vă rog ca în rubrica de comentarii să ne recomandaţi anumite site-uri, unele cu care aveţi un istoric bun sau despre care aveţi feedback-uri pozitive.

Din căutările mele, aş recomanda:

Mare atenţie la DOT, sunt multe site-uri care nu îl precizează sau care nu răspund la mesaje dacă întrebaţi. De preferat ca DOT-ul să fie cât mai recent, ideal din 2021.

Categorii: gauto
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.