Diverse

Huawei Mobile investeşte mulţi bani în publicitate în ţara noastră, iar asta se vede şi în parteneriatele cu diverse vedete.

Cea mai nouă astfel de colaborare este cu siguranţă şi cea mai costisitoare, Huawei Mobile având un nou ambasador, o nouă imagine – cântăreaţa Delia.

 “De 20 de ani avem #delialainfinit, în toate formele, culorile și sunetele. La fel ca noi, Delia crede că adevărata inovație vine din tine, din puterea de a te reinventa la infinit. Și în artă, la fel ca în tehnologie, nu ne oprim, reinventăm cel mai bun prezent, dar mereu cu ochii pe următoarea cea mai bună versiune a noastră. Noua campanie HUAWEI x Delia este despre tehnologie, despre inovație, dar mai ales despre noi. Never stop reinventing yourself! #infinityourself.”

Mai multe detalii despre parteneriat nu avem, însă cu siguranţă vom vedea în curând reclame la diverse device-uri Huawei cu Delia în prim-plan.

Sursa: facebook.com

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.