Retelistica

Vodafone România a lansat de câteva zile un nou serviciu în România denumit Vodafone One Number.

Ce face acesta ?

Vodafone One Number permite utilizatorilor să partajeze date, minute şi mesaje cu alte device-uri. Acelaşi număr de telefon poate fi utilizat pe mai multe dispozitive (smartwatch, tabletă, smartphone secundar etc.). Aceste terminale vor funcţiona precum o extensie a telefonului mobil principal.

Serviciul Vodafone One Number permite utilizatorului să folosească același număr de telefon pe mai multe dispozitive compatibile prin intermediul unui SIM-uri suplimentar. Acesta are beneficiile și tarifele incluse în abonament. Minutele și SMS-uri se vor consuma în paralel și vor fi tarifate la fel, indiferent de dispozitivul și SIM-ul care le utilizează.

Odată activat un dispozitiv secundar, vei putea:

  • să primești apeluri pe toate dispozitivele simultan și să le preiei de pe orice dispozitiv dorești;
  • să suni de pe toate dispozitivele active cu numărul tău de telefon;
  • să folosești internetul din abonament pe toate dispozitivele simultan.

Poți primi SMS-uri doar pe dispozitivul principal. În schimb, poți trimite SMS-uri de pe oricare dintre dispozitivele secundare.

La nivel de costuri, Vodafone susţine că acest serviciu vine cu un plus de 2 euro la factură, însă anumite abonamente au acest serviciu inclus deja în preţ, deci nu vei plăti nimic în plus. Mai multe detalii găsiţi pe vodafone.ro/onenumber.

Via: mobilissimo.ro

Categorii: vodafone

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.