Tablete

Dell XPS 10 Tablet rulează Windows RT, iar Dell Latitude 10 mizează pe Windows 8 și procesor Intel. Aș zice că merge mai ales pe segmentul business, dar se încadrează fără probleme și la categoria consumer. Punctul său forte ar fi posibilitatea de a-i îndepărat bateria și a utiliza un acumulator cu 2 sau 4 celule.

Dell-Latitude-10 (1)

Specificații detaliate pentru Dell Latitude 10:

– display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1366×768 pixeli și protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass;

– procesor Intel Atom Z2760 la 1.8 GHz, 2 GB memorie RAM la 800 MHz, până la 64 GB spațiu de stocare de tip SSD și 128 GB eMMC;

– Windows 8 sau Windows 8 Pro pe 32-bit;

– posibilitatea de a conecta un DVD-RW extern, Wi-Fi b/g/n, 1 x USB 2.0, cititor de carduri, jack de 3.5 mm, microUSB, miniHDMI;

– cameră principală de 8 Megapixeli și frontală de 2 Megapixeli;

– baterie cu 2 sau 4 celule, 10.5 mm grosime și greutate ce variază de la 658 gr. pentru acumulator cu 2 celule până la 820 gr. pentru baterie cu 4 celule.

Prețurile încep în SUA de la 499 dolari pentru varianta de bază.

Are un docking station cu ajutorul căruia poți avea tableta într-o poziție comodă, lucrezi pe ea și se încarcă în același timp + conectivitate mai mare, docking station-ul mai aduce câteva porturi.

Dell-Latitude-10 (7)

Designul ales merge direct în categoria business, linii simple, rezistență în timp, conectivitate maximă. Aș zice că Dell Latitude 10 este tableta cu care-ți faci treaba la serviciu, dar care acasă merge pentru întreaga familie pe partea de gaming, vizionat filme și galerii foto etc.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.