La noi în ţară abia ce s-a generalizat 3G-ul că în SUA se vorbeşte de 4G – cu viteze de până la 10 ori mai ridicate decât 3G. Nu au nici măcar ei acoperire naţională şi doar un singur telefon, până acum, funcţionează pe această frecvenţă – HTC Evo 4G. La noi în ţară aceste telefoane nu funcţionează. Sunt într-o tehnologie similară cu cea pe care o avea Zapp fără cartelă sim.
Despre Samsung Epic 4G au fost informaţii ce au scăpat pe blogurile de tehnologie şi acum un screenshot cu ce pare a fi o imagine dintr-un viitor pliant.
Specificaţii tehnice Samsung Epic 4G:
– procesor A8 Humingbird Samsung de 1 Ghz, memorie 1 Gb rom, 512 Mb ram, suport pentru microSD de până la 32 Gb şi pachetul conţine un microSD de 16 Gb;
– ecran de 4 inch Super AMOLED;
– 3G sau 4G hotspot;
– 4G sau WiMAX cu browsing de peste 10 Mbps, average de 3 – 6 Mbps, upload de până la 1 Mbps;
– cameră de 5 Megapixeli cu zoom digital 3x şi HD video (720p);
– cameră suplimentară pentru apelurile video cu rezoluţie VGA (640×480 pixeli);
– bluetooth 2.1, mufă jack de 3,5 mm;
– sistem de operare Android 2.1 cu peste 50.000 de aplicaţii în Android Market;
– Wi-Fi b, g şi n;
– greutate de 155 grame, grosime de 14,2 mm şi baterie de 1500 mAh.

Update: Dacă vă doriţi unul cu tot dinadinsul vă puteţi uita la Galaxy S. Are cam aceleaşi date tehnice: cameră, procesor, memorie ram, dimensiuni ecran. Doar că are în plus tastatură qwerty ce pune vreo 30 de grame în plus dar lipseşte bluetooth 3.0.

Categorii: samsung
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.