Foto si Video

F64.ro este un magazin online românesc poziționat excelent în domeniul aparatelor foto & video cât și al echipamentelor de gen. Au pregătit reduceri de până la 50% de Black Friday.

Câteva detalii importante:

echipamentele la promoție vor fi din toate gamele și reducerile se vor aplica aparatelor foto compacte, DSLR-urilor entry-level sau de top, accesoriilor de la trepiede până la fundalurile de studio;

– la reducere vor fi echipamente de la: Nikon, Canon, Fuji, Tamrac, Elincrom, Giottos, SanDisk, Olympus, Lowepro, Think Tank Photo, Crumpler, Kata;

Black Friday la F64.ro începe pe 23 noiembrie la 00.00 și se prelungește în weekend până pe 25 noiembrie la 23.59. Ideea este să parcurgeți oferta lor cât mai repede și să achiziționați rapid pentru că sunt sigur că stocurile se vor epuiza destul de repede.

Și o declarație oficială:

Marian Alecsiu, general manager F64 Studio: “F64 propune în mod frecvent reduceri la diverse categorii de produse. Dacă anul trecut am preferat să avem o campanie de reduceri în ziua de 11.11.2011, când toate produsele au beneficiat de 11% reducere, anul acesta am hotărât să ne alăturăm inițiativei Black Friday. Am pregătit deja stocul, avem mii de unităţi care vor beneficia de reduceri. Acţiunea de anul trecut a fost un real succes pentru noi, ne dorim ca anul acesta să depăşim rezultatele din 2011.”

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.