Recomandari

ASUS, Vodafone, Microsoft și Intel și-au unit forțele spre a aduce pe plan local în oferta unui operator de telefonie și câteva device-uri cu Windows 8. Avem HTC 8X în oferta Vodafone cu Windows Phone 8, urmează ASUS VivoTab RT cu Windows RT, ASUS VivoBook S400 și ASUS X55A cu Windows 8 – acestea se adresează la segmente diferite: top și entry-level.

ASUS VivoTab RT costă 579 euro cu abonament de 19 euro pe doi ani de zile ce include trafic lunar de 18 GB și 100 de mesaje în rețea. ASUS VivoBook S400 ajunge la 599 euro cu abonament lunar de 14 euro ce aduce și un bonus de 100 mesaje scrise în rețea. ASUS  X55A merge pe un preț mai mic de 289 euro cu plan tarifar identic ca la ASUS VivoBook S400. Mai sunt și alte posibilități de achiziție, dar cele de mai sus vin recomandate de Vodafone.

ASUS VivoTab RT a fost la review și am tras toate concluziile, ASUS VivoBook S400 l-am văzut la un eveniment ASUS și v-am povestit care au fost primele impresii. ASUS X55A este un laptop clasic ce nu iese în evidență ca hardware sau design, dar își face treaba. Targetul Vodafone prin aceste trei portabile ar fi cuprins între 17 – 55 ani. Cel puțin așa spunea un oficial al companiei de la divizia de terminale.

Am înțeles că urmează a debuta un nou smartphone cu Windows Phone 8 la Vodafone, pe lângă HTC 8X. Să vedem care va fi acesta, mizez pe Samsung ATIV S, deși  Nokia cu Lumia 920 ar fi de luat în calcul.

Update: Primele 20 de persoane care vor cumpăra o tabletă ASUS VivoTab RT sau ultrabook-ul VivoBook S400 de la Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni primesc gratuit o consolă Xbok 360. 

Mai multe imagini pe pagina noastră de facebook: