Arhiva

Diablo 3, unul dintre cele mai aşteptate jocuri din ultimii ani şi-a făcut apariţia în urmă cu câteva zile şi a stabilit deja unele recorduri. În primele 24 de ore de la lansare, cei de la Blizzard au anunţat că s-au vândut peste 3,5 milioane de copii.

Din păcate acest joc care creează dependenţă provoacă şi evenimente mai puţin plăcute. Americanul Russel Shirley (vezi foto) în vârstă de 32 de ani  a fost atât de încântat că a pus mână pe Diablo 3 încât şi-a luat concediu pentru a putea juca liniştit. Problema a fost că din momentul în care s-a aşezat la calculator, a uitat să mai doarmă şi a stat 3 zile şi 3 nopţi jucându-se non-stop Diablo 3. Din păcate pentru el, inima i-a cedat şi a murit pe loc. Verdictul medicilor: atac de cord.

Concluzia: încercaţi să vă jucaţi în limitele bunului simţ şi să nu treceţi peste somnul atât de necesar organismului uman.

Sursa: ibtimes.co.uk

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.