Diverse

RCS & RDS este o companie românească ce nu își desfășoară activitatea doar pe teritoriul țării noastre. Este prezentă în mai multe state europene și cu toate că în Belgravistan a fost interzisă, Digi Mobil Italia lansează o nouă opțiune pentru clienții români.

Amici 800 le oferă posesorilor de cartelă prepaid Digi Mobil, 800 de minute către reţele naţionale şi internaţionale din 42 de ţări. În plus, la activarea Opţiunii Amici 800 (Prieteni 800), clienţii Digi Mobil Italia primesc un bonus de 2000 minute către reţeaua Digi din Italia, România, Spania şi fix Digi Tel România, 100 SMS-uri doar în reţeaua Digi din Italia, România și Spania, valabile timp de 30 de zile de la data activării opţiunii.

Cele 800 de minute sunt disponibile timp de o lună şi se reînnoinesc automat în baza unui credit de 15 euro cu TVA inclus. Opţiunea Amici 800 (Prieteni 800) este valabilă până la data de 30 aprilie 2015 și poate fi activată la orice punct de vanzare Digi Mobil din Italia, apelând *146# şi parcurgând paşii corespunzători, apelând Serviciul Clienţi Italia la 4077 (gratuit în reţeaua Digi Mobil Italia) sau în contul de client creat pe https://mioconto.digimobil.it.

Această ofertă este promovată printr-un nou spot publicitar din seria „Interzis in Belgravistan”, ce o are în rolul principal pe Catrinel Menghia, supermodelul şi actriţa de origine română, stabilită în Italia.