Retelistica

Digi Mobil este destinația preferată de portare a utilizatorilor de servicii de voce și date mobile, încă de la lansarea serviciului, în octombrie 2008. Ultima statistică, cea pe 2020, ne arată un Digi Mobil lider detaşat, dintr-un total de 945.186 numere de telefon portate, 411.550 fiind portate în reţeaua celor de la RCS & RDS (peste 43% din total).

Pentru a sărbători aceste rezultate excelente, începând de mâine, 27 ianuarie 2021, Digi Mobil lansează campania promoţională „Cel mai tare în portare”. Mecanismul acesteia este simplu şi des utilizat în ultima perioadă de operator: cei care îşi portează numărul de telefon mobil în reţeaua Digi Mobil, indiferent că vorbim de un număr de cartelă sau de abonament, primesc o reducere de 50% a abonamentului pentru o perioadă de 6 luni. Singura condiţie ca această reducere să fie aplicată este ca perioada contractuală să fie de 24 de luni.

Oferta este disponibilă în toate magazinele Digi, online, pe site-ul digi.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600) și prin intermediul agenților de vânzare Digi România.

Avantajul client este valabil pentru oricare dintre abonamentele Digi Mobil: Digi Mobil Optim Nelimitat la 5 euro (inclusiv TVA), Digi Mobil Optim 3 la 3 euro (inclusiv TVA), Digi Mobil Optim 2 la 2 euro (inclusiv TVA). Abonații Digi Mobil Optim Nelimitat care contractează în cadrul acestei oferte un al doilea sau al treilea abonament vor beneficia, suplimentar, de reduceri determinate de volum.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.