Diverse

Am citit informația de aseară pe Mobilissimo, dar am așteptat comunicatul oficial. Puneți această știre în contextul ăsta, Cosmote oferă la prelungire de contract, abonament nelimitat de 31 euro la 4.99 euro, sub pragul de 5 euro stabilit inițial de către RCS-RDS pentru Digi Mobil Optim Nelimitat.

RCS-RDS nu stă pe gânduri și reduce prețul lui Digi Mobil Optim Nelimitat la 4 euro pe lună, 1 euro mai puțin. Și să nu-mi spuneți acum că nu este război deschis în ce privește aceste oferte. Totuși există și o steluță: Oferta cu 4 euro este valabilă pentru cei care dețin 2 abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat și sunt clienții ai Digi Net și Digi TV prin cablu sau satelit. 

Ce primești la un abonament de 4 euro pe lună?

Convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, 5 GB trafic de date fără limitare de viteză și 100 MB trafic în roaming național.

Declarație oficială:

“Prin acestă reducere de preţ dorim să îi încurajăm pe clienţii noştri să comunice nelimitat cu membrii familiei şi cu prietenii, la cele mai accesibile preţuri. De asemenea, continuăm să ne răsplătim abonaţii pentru loialitatea şi încrederea pe care o arată, aşa cum am făcut-o întotdeaua prin diverse iniţiative, de la creşterea gratuită a vitezelor la internet, la extinderea grilei de canale TV sau prin conţinut variat, exclusiv şi de calitate.” declară Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Și acum o mică aroganță. Ce site din România a informat legat de oferta de fidelizare a Cosmote / Telekom România?

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.