Retelistica

RCS-RDS și-a actualizat beneficiile incluse de opțiunile dedicate cartelelor preplătite: Hipsterova, Bogatinov și Dinerovich au până la 6 GB trafic de date. 

Oferta este valabilă în perioada 4 noiembrie – 31 decembrie 2016 atât pentru clienții noi, cât și pentru cei cu vechime. Traficul dublu de date se oferă la orice activare sau reactivare, în perioada amintită.

trafic-de-date-cartele-preplatite-digi-mobil

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziționate din magazinele Digi, dar și din punctele de prezență ale RCS-RDS. Reîncărcare se efectuează în magazinele Digi, în punctele de prezență, dar și pe site-ul rcs-rds.ro prin plata cu cardul și în rețelele operatorilor de plăți: Paypoint, Payzone, Mobile Distribution și Westaco.

Opțiunile pot fi activate în mod interactiv prin sistemul de mesaje USSD la *110# și urmând pașii afișați în mod detaliat pe smartphone. Perioada de valabilitate a opțiunilor de cartele preplătite Digi Mobil este de 1 lună.

Sunt costuri modice, așa cum Digi Mobil ne-a obișnuit. Totuși, mai degrabă îi văd interesați să promoveze oferta de abonamente, mai puțin mizează pe cartelele preplătite. Momentan. Asta și pentru că RCS-RDS dorește să câștige din sinergia de servicii ( internet fix + telefonie mobilă + TV).

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.