Diverse

Abonaţii DIGI din România au un nou motiv de bucurie, unul ce include filme şi seriale din belşug.

DIGI România şi SkyShowtime au anunţat un parteneriat pentru ţara noastră, primul de acest fel din Europa Centrală şi de Est. Practic, începând de azi, 25 aprilie, toţi abonaţii DIGI care deţin serviciul de televiziune digitală au acces gratuit la:

  • posturile de televiziune SkyShowtime 1 şi SkyShowtime 2;
  • acces la platforma de streaming video SkyShowtime.

Postul SkyShowtime 1 este disponibil pe poziţia 110 din grila digitală DIGI şi în platforma DIGI Online şi este locul unde veţi găsi seriale și filme de la Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime și Peacock.

Postul SkyShowtime 2 este disponibil pe poziţia 111 din grila digitală DIGI şi în platforma DIGI Online şi este locul unde veţi găsi o varietate largă de conținut pentru întreaga familie. Pe parcursul zilei, cei tineri se vor bucura de filme pentru familie și programe pentru copii, iar seara este plină de comedii, drame, thrillere și filme de acțiune pentru toate gusturile.

Dacă în cazul televiziunii treaba este simplă, pentru a primi acces gratuit pe platforma de streaming video SkyShowtime aveţi nevoie de un cod tip voucher. Iată ce trebuie să faci:

1) Accesează contul tău de client DIGI. Dacă nu ai cont DIGI, creează-ți aici;

2) Intră în secțiunea “Serviciile mele” și apoi în secțiunea “TV”;

3) Apasă butonul “Generează cod”;

4) Alege adresa de mail pe care vrei să primești codul de voucher;

5) Primești pe mail codul de acces și linkul către platforma SkyShowtime;

6) În platforma SkyShowtime, validează codul voucher și creează-ți un cont de client, setând un username și o parolă;

7) Introdu detaliile tale de plată. Vei fi tarifat cu o sumă egală cu valoarea în lei a 1 euro, dar în maximum 3-5 zile, această sumă îţi va fi returnată;

8) Pentru acces pe smartphone sau Smart TV descarcă aplicația din App Store sau Google Play.

Codul de voucher poate fi utilizat doar de către noii utilizatori SkyShowtime (adică doar de către noii abonați la serviciul de streaming, care obțin codul de voucher din contul DIGI).

Abonații DIGI care dispun de pachetul TV digital vor beneficia de acces neîntrerupt atât la cele două canale SkyShowtime 1 și SkyShowtime 2, cât și la serviciul de streaming SkyShowtime, fără costuri suplimentare, până pe 15 iulie 2024. După această dată vor putea continua să aibă acces la aceste servicii pe baza unor noi oferte combinate care vor fi anunțate în lunile următoare.