Smartphone

Google Gemini este alternativa propusă de gigantul american la ChatGPT, însă bănuiasc că ştiaţi deja acest aspect. Ce nu ştiaţi însă este faptul că Gemini poate aduce informaţii din viitor sau, dacă ar fi să fim corecţi, poate oferi informaţii din baza de date Google, chiar şi unele care nu au apărut încă la nivel oficial (deh, ce să faci şi cu AI-urile astea, nu sunt încă perfecte).

Un român pasionat de tehnologie cu o minte creativă a descoperit acest mic bug şi a reuşit să scoată de la Gemini detalii pe care în mod normal ar trebui să le aflăm pe 14 mai. Informaţiile primite le-a publicat pe grupul de Facebook al celor de la Mobilissimo, iar acestea sunt cel puţin interesante.

Aflăm astfel că:

  • Google Pixel 8a va putea fi achiziţionat din 14 mai pe canal oficial şi în România prin intermediul eMAG, Altex, Flanco, PCGarage, Carrefour, Orange şi Vodafone;
  • Tot din 14 mai se va lansa oficial în România şi Google Play Store;
  • Google livrează oficial în România prin intermediul Amazon Germania (asta ştiam deja).

În contextul în care Gemini nu face decât să confirme ceea ce se zvonea prin diverse alte surse, nu putem decât să îl credem pe cuvânt. Foarte probabil şi seria Google Pixel 9 ce urmează a fi lansată în toamnă, va ajunge la rândul său pe canal oficial în România.