Smartphone

Săptămâna trecută aflam că seria de smartphone-uri Xiaomi Redmi Note, una dintre cele mai bine vândute din lume, ar urma ca în curând să nu mai ofere utilizatorilor încărcătoare în pachetele de retail.

Dacă până acum acest trend a fost limitat de producători la modele premium, se pare că din 2023 va trebui să achiziţionăm separat încărcătoare şi la device-uri mid-range sau chiar entry-level. Oppo a recunoscut deja acest lucru prin vocea vicepreşedintelui său, Billy Zhang.

Acesta a declarat că de anul viitor mai multe produse din portofoliul companiei vor fi livrate fără încărcător în cutia de retail, exceptându-le pentru moment pe cele ce folosesc tehnologia SuperVOOC. Fiind o tehnologie proprietară mai nouă, pentru aceasta nu sunt încă suficient de multe încărcătoare în piaţă, astfel că Oppo le va livra în continuare împreună cu device-urile.

SuperVOOC este folosită în special pe modele upper mid-range şi flagship, astfel că din 2023 majoritatea telefoanelor Oppo mai ieftine ar putea veni fără încărcător la purtător.

Sursa: androidheadlines.com

Categorii: oppo

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.