Opinie

HMD Global a surprins pe toată lumea când a anunţat că va relansa poate cel mai celebru telefon produs vreodată: Nokia 3310. Au existat numeroase concepte care prezentau un Nokia 3310 cu Android, însă noile informaţii susţin că acesta va rămâne un feature phone.

Conform datelor de actualitate, Nokia 3310 versiunea pe 2017 ar urma să păstreze în linii mari design-ul modelului lansat în urmă cu 17 ani, doar că va fi mult mai uşor şi mai subţire. Ecranul va deveni unul color, însă rezoluţia nu va fi impresionantă, iar bateria va oferi zile bune de autonomie (ca în vremurile de demult).

Noul Nokia 3310 va fi disponibil în mai multe variante de culoare: negru, albastru, gri, verde, roşu şi galben, iar preţul de comercializare în Europa va fi de 59 euro (aproximativ 265 lei). Nu avem imagini pe surse, însă în proporţie de peste 90% Nokia 3310 ar urma să arate precum conceptul de mai jos:

Sursa: phonearena.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.