Discovery a anunțat o extindere a parteneriatului cu Orange, iar posturile Discovery Channel, TLC, ID, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet și Travel Channel pot fi urmărite în continuare pe abonamentele Orange TV, dar și în aplicația Orange TV Go.

Eurosport 1 va fi transmis și în format HD.

Printre competițiile ce sunt transmise se află Premier League, Australian Open, Circuitul ATP și Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Cu ocazia acestui nou parteneriat, clienții serviciilor TV Orange vor avea acces la unul dintre cele mai diverse portofolii de divertisment inspirat din realitate de pe piața locală, cu genuri precum aventură, lifestyle, mister și suspans, minunile vieții sălbatice și sport. După un sezon excelent de Premier League în România, cu rezultate remarcabile la nivel de audiențe, suntem încântați să aducem cea mai spectaculoasă competiție fotbalistică din lume clienților de servicii TV Orange din România”, a declarat Alexandru Silanovici, Distribution & Strategic Business Development Director, Discovery România & Ungaria

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.