Diverse

Prin 2012 Disney a semnat o înţelegere cu Netflix pentru a-i oferi în exclusivitate filme producţie proprie, iar în acest moment pe platforma de streaming există titluri celebre precum Star Wars Anthology: Rogue One sau Zootopia.

Se pare că Disney va renunţa la această colaborare din 2019 şi îşi va face propriul serviciu de streaming în regim video on demand. Pentru a atrage cât mai mulţi utilizatori, Disney promite producţii noi de mare amploare precum Toy Story 4, o nouă versiune Frozen, dar şi unele sub umbrela Marvel.

Serviciul de streaming Disney nu se va limita doar la producţii proprii, ci va transmite şi alte exclusivităţi precum evenimente sportive prin intermediul ESPN. Pentru început noul proiect Disney va putea fi utilizat doar în Statele Unite ale Americii, urmând ca ulterior în funcţie de evoluţia sa să fie adus şi în alte ţări.

Sursa: gadgetzone.ro

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.